Dahlby – Gammelby alue sijoittuu itäisen tuloportin, aivan tunnetun Strömman kanavan läheisyyteen. Solstrand alue tarjoaa merinäköalatontteja etelärinteessä, läheisyyttä luontoon ja runsaasti vapaa-ajantoimintaa lähistössä. Alueella on hyvät liikenneyhteydet ja hyvät palvelut lähellä, sekä Kemiönsaaressa 5 minuutin automatkan päässä että naapurikunnassa Salossa, jonka keskusta on 25 minuutin ajomatkan etäisyydellä, ja saaristo se alkaa tästä ja jatkuu niin kauas ja kauan kuin itse haluat. Harvinaisuutena voi mainita että tämä on ainoa paikka Suomessa jossa voit havaita vuorovesi-ilmiön.

Tontit ovat kaavoitettuja erillisiä pientaloja varten, 230 m2 rakennusoikeudella. Alueella on määrätyt rakentamisohjeet.

Lue lisää

Dahlby - Aurinkoranta

Kemiönsaari kuvina

Rauhallinen alue Dahlby – Gammelby asemakaava-alueella joka rajoittuu puistoon tai metsään. Sandåsen tarjoaa asumista keskellä luontoa hyvillä liikenneyhteyksillä ja läheisyyttä hyvään palveluun sekä Kemiönsaaressa 5 minuutin automatkan päässä että naapurikunnan Salon keskustassa joka on 25 minuutin etäisyydellä. Kohtuullisella etäisyydellä on vapaa-ajantoimintaa kaikkina vuodenaikoina. Sandåsen tontit on ajateltu luontoa, rauhaa ja saaristoa arvostavia perheitä varten.

Tontit ovat tarkoitetut erillisille pientaloille, 250 m2 rakennusoikeudella asuinrakennukselle ja 80 m2 talousrakennukselle.

Lue lisää

Norrbacka alue on välittömässä läheisyydessä melkein kaikkeen. Tontit ovat Kemiön keskustan läheisyydessä laajoin palveluin, t.s. melkein kaikki mitä voi tulla kyseeseen koskien liikkeitä, palveluyrityksiä ja julkisia palveluja, m.m. terveyskeskus on alueen naapurina. Norrbacka sijaitsee kivenheiton päässä Amospuistosta – vuoden urheilupuisto Suomessa 2006. Alue sijaitsee metsäalueen läheisyydessä monine ulkoilureittineen ja tarjoaa siten upeat virkistysmahdollisuudet luonnossa. Alueella on hyvät yhteydet. Turusta kestää Norrbackaan noin 45 minuuttia ja Salosta noin 35 minuuttia. Ja muista että maailman suurin ja kaunein saaristo on ympärillä vielä lähempänä.

Lue lisää

Norrbacka

Kemiönsaari kuvina

Alueet sijaitsevat Kemiön keskustan pohjoisella puolella kivenheiton päässä Amospuistosta ja kouluista. Yhteydet ovat hyvät koska tontit ovat Turuntien varrella. Turusta kestää n. 45 minuuttia asuinalueille ja Salosta n. 35 min. Kemiön keskustassa on laaja palvelutarjonta t.s. kaikki mitä voi tulla kyseeseen koskien liikkeitä, palveluyrityksiä ja julkisia palveluja, m.m. terveyskeskus on lähellä. Ja täälläkin keskellä Kemiönsaarta saaristo on ympärillä lyhyellä etäisyydellä.

Lue lisää

Västanfjärdin vanhan kirkon läheisyydessä rauhallisessa metsärinteessä on Kyrkbacken asemakaava-alue jossa on puolisentoista tusinaa tontteja. Meri ja saaristo ovat runsaan kivenheiton päässä. Saariston läheisyyden ja vanhan merenkulkukulttuurin kokee etelässä Kalkholmenilla, joka on pienpurjelaiva Eugenian sijaintisatama. Kauppa ja apteekki löytyvät Lammalasta ja kaksi ravintolaa kilometrin säteellä. Nuorisoseuran talolla Vårdkasenilla, joka on 200 metriä tonteilta, on tenniskenttä ja noin 4 km:n etäisyydellä on Bjärkas golf. Nivelax kokopäiväkoulu, luokat 1 – 6 ja Sofia päiväkoti ovat Nivelaxissa noin 5 kilometriä pohjoiseen. Tieyhteydet ovat hyvät ja saaristo, oikea saaristo avoimine ulapoineen, saarineen ja luoteineen tuskin voi olla sopivammalla etäisyydellä. Tämän todistaa se että tonttihintaan sisältyy ilmainen venepaikka 5 vuodeksi kunnan laiturissa Klockaruddenissa, noin 0,5 km etelään Kyrkbackenista.

Tonteilla on historialliset laivatyyppinimet, ovat kooltaan 1600 - 2 500 m² ja rakennusoikeutta hyödyntämisluvuin 0,15 joka tarkoittaa n. 240 – 325 m².

Lue lisää

Kemiönsaari kuvina

Kemiönsaari kuvina

Alue tarjoaa sinulle Dragsfjärdenin järvimaiseman sekä luonnon läheisyyttä. Kärran keskusta on kävelymatkan päässä ja kaunis Taalintehdas on 10 min ajomatkan päässä. Sinulle joka arvostat luonnon
tarjoamaa kauneutta ja hiljaisuutta.

Lue lisää

Taalintehdas on vanha teollisuuspaikkakunta jossa metalliteollisuus tänään on elinkeinoelämän selkäranka. Taalintehdas on onnellinen yhdistelmä perinteitä ja nykyaikaista elämäntapaa. Paikkakunnalla on historiallinen tehdaskulttuuri erityispiirteineen rakentamisessa ja kansankulttuurissa. Samalla Taalintehdas on nykyaikainen palveluyhteiskunta. Taalintehdas on ennen kaikkea kesä, veneet ja Baltic Jazz. Taalintehdas on saaristo jossa veneilijät ja saaristolaiset tapaavat. Taalintehdas on itäisen Saaristomeren liikenteen yhtymäkohta. Lisäksi Taalintehtaalla on venesatama ja lukuisa määrä pienyrityksiä.

Pohjoinen Lemonsilta, joka kansanhuumorin mukaan kutsutaan Irakiksi koska aluetta alettiin rakentaa Irakin-sodan aikana (Taalintehtaalta löytyy myös Vietnam), sijaitsee Taalintehtaalle johtavan tien varrella ja Ison Masuunijärven lähellä n. 2 km Taalintehtaan torilta. Yhteydet ovat hyvät, m.m. noin 20 päivittäistä linja-autovuoroa joko Helsingin tai Turun suuntaan. Sijainti on rauhallinen, luonto metsineen ja järvineen ihan lähettyvillä. Tontit ovat suuruudeltaan 1300 - 1 900 m² ja rakennusoikeutta hyödyntämisluvuin 0,15, siis 195 – 285 m2.

Lue lisää

Pohjoinen Lemonsilta

Läntinen Lemonsilta

Lue lisää